Start direct

De digitale prikklok van hrm365 is volledig geïntegreerd in het proces personeelsplanning en is kosteloos in gebruik. De digitale prikklok van hrm365 kan op alle iPads of alternatieve tablets gebruikt worden.

Probeer hrm365 personeelsplanning nu gratis

Digitale prikklok

De digitale prikklok van hrm365 is volledig geïntegreerd in het proces personeelsplanning en is kosteloos in gebruik. De digitale prikklok van hrm365 kan op alle iPads of alternatieve tablets gebruikt worden doordat deze eenvoudig geopend wordt alsof het een webpagina is. Het klokken van uren kan eenvoudig door op “Start” en “Stop” te klikken. Eventule pauzemomenten worden op dezelfde manier geregistreerd. Medewerkers die op de huidige dag ingeroosterd zijn worden overzichtelijk getoond onder het tabblad “Vandaag”.

Probeer hrm365 nu gratis

Van personeelsplanning tot tijdregistratie

Alvorens werkzaamheden aangevangen worden wordt er veelal eerst een planning of rooster opgeleverd. Dit kan eenvoudig of tot volledig geautomatiseerd via de personeelsplannings module in hrm365. Eenmaal aan het werk dan kunnen de effectief gewerkte tijden eenvoudig geklokt worden met de digitale prikklok van hrm365. De planning en digitale prikklok zijn volledig geïntegreerd wat inhoudt dat geklokte werktijden gelinkt zijn aan een onderliggende dienst op het rooster. Op deze manier worden de plus- en minuren eenvoudig geadministreerd.

Probeer hrm365 nu gratis

Tijdregistratie ook zonder roostering

De digitale prikklok heeft twee tabbladen “Vandaag” en “Overige medewerkers”. “Vandaag” toont alle medewerkers die vandaag ingeroosterd zijn, “Overige medewerkers” toont alle overige medewerkers werkzaam op de locatie. Ook medewerkers die initieel niet ingeroosterd zijn kunnen altijd uren registreren via de digitale prikklok. Concreet betekent dit dat roosters niet gewijzigd hoeven worden bij het last-minute opschalen van werkzame medewerkers als bijvoorbeeld de zon toch begint te schijnen. Op deze manier kunnen ook onverwachte uren eenvoudig geadministreerd worden met de digitale prikklok van hrm365.

Probeer hrm365 nu gratis

Direct grip op de personeelsplanning en urenadministratie?

Probeer hrm365 nu gratis
Geïntegreerd in uw administratie

Verstuur de effectief gewerkte uren geheel geautomatiseerd naar de loonadministratie of payroll partner!

Wij groeien met u mee!

Betaal nooit te veel, betaal naar gebruik! Je hebt de flexibiliteit om maandelijks bij of af te schalen.

Uw data is veilig

Dagelijks maken wij backups van uw data. Uw data wordt in Europa opgeslagen.

Cloud login