Start direct

Direct grip op de personeelsplanning en urenadministratie met de personeelsplanning module van hrm365. De personeelsplanning module integreert naadloos met de prikklok en de urenregistratie module.

Probeer hrm365 personeelsplanning nu gratis

Slimmere personeelsplanning

De personeelsplanning software van hrm365 helpen je om efficiënter personeel in te zetten en eenvoudig een planning te maken. Op basis van relevante informatie zoals beschikbaarheid en budget maak je snel een planning voor het hele bedrijf. Zie in één oogopslag hoe de personeelskosten zich verhouden tot de omzet en pas direct de planning aan wanneer dat nodig is. Zo houd je het overzicht en voorkom je onnodig hoge personeelskosten.

Probeer hrm365 nu gratis

Eenvoudige urenregistratie

Voor de urenregistratie is de personeelsplanning software van hrm365 uit te breiden met een digitale prikklok. Hiermee registreren medewerkers hun werktijden in een handomdraai en worden de uren automatisch geregistreerd voor de urenregistratie. Het registreren van aankomst- en vertrektijden wordt gedaan in de hrm365 app.

Probeer hrm365 nu gratis

Complete personeelsdossiers door Employee Self Service

Beheer arbeidscontracten, plus- en minuren en de verlofadministratie eenvoudig en snel in een veilig digitaal personeelsdossier. Employee Self Service geeft medewerkers op elk moment online (geautoriseerd) toegang tot hun eigen gegevens, of dat vanaf de werkplek is, vanuit huis of een externe locatie.

Probeer hrm365 nu gratis

Direct grip op de personeelsplanning en urenadministratie?

Probeer hrm365 nu gratis
Geïntegreerd in uw administratie

Verstuur de effectief gewerkte uren geheel geautomatiseerd naar de loonadministratie of payroll partner!

Wij groeien met u mee!

Betaal nooit te veel, betaal naar gebruik! Je hebt de flexibiliteit om maandelijks bij of af te schalen.

Uw data is veilig

Dagelijks maken wij backups van uw data. Uw data wordt in Europa opgeslagen.

Cloud login