Start direct

Het personeelsdossier bevatten alle relevante medewerker gegevens. Onder andere aan: Dienstverbanden, beschikbaarheid, documenten, verlofmutaties,  plus-min mutaties, adressen en noodcontacten

Probeer hrm365 personeelsplanning nu gratis

Dienstverbanden

Administreer arbeidscontracten eenduidig in de hrm365 personeelsdossiers. Contractvelden als: Functies, begin- en einddatum, beschikbaarheid en uurloon worden direct gebruikt in de personeelplanning module. Op deze manier worden eventuele persoonlijke afspraken met medewerkers geborgd in ieder rooster.

Probeer hrm365 nu gratis

Verlofmutaties

Een duidelijke en overzichtelijke verlofadministratie is niet voor iedere organisatie vanzelfsprekend. hrm365 biedt de mogelijkheid om ieder opgenomen verlofuur te administrateren. Wettelijk- en bovenwettelijke verlofuren worden handmatig of geautomatiseerd op basis van het arbeidscontract toegekend. Opname van verlof vindt plaats na expliciete goedkeuring door een manager. Beschikbaar en opgenomen verlof is voor medewerker en manager inzichtelijk.

Probeer hrm365 nu gratis

Plus-min mutaties

Medewerkers worden ingeroosterd met de personeelsplanning module waarna effectief gewerkte uren bijgehouden via de digitale prikklok. Afhankelijk van het arbeidscontract van een medewerker worden plus- en minuren gecreëerd door de effectief gewerkte uren af te trekken van de contractuele of geroosterde uren. In beide scenario’s is het zaak om de plus- en minbalans in evenwicht te houden. Het is de verantwoordelijkheid van de werkgever de medewerker inzicht te tegen in zijn of haar plus-min balans. hrm365 neemt dit voor u uit handen.

Probeer hrm365 nu gratis

Direct grip op de personeelsplanning en urenadministratie?

Probeer hrm365 nu gratis
Geïntegreerd in uw administratie

Verstuur de effectief gewerkte uren geheel geautomatiseerd naar de loonadministratie of payroll partner!

Wij groeien met u mee!

Betaal nooit te veel, betaal naar gebruik! Je hebt de flexibiliteit om maandelijks bij of af te schalen.

Uw data is veilig

Dagelijks maken wij backups van uw data. Uw data wordt in Europa opgeslagen.

Cloud login